foto

Poul Bundgaard

  • nar. 27.10.1922
    Hellerup, Dánsko
  • zem. 3.6.1998 (75 let)
    Gentofte, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Olsen-bandens sidste stik
1993 Længe leve friheden (TV film)
1990 Manden der ville være skyldig
1988 Elvis Hansen, en samfundshjælper
1987 Kampen om den røde ko
1985 Livet er en god grund (TV film)
Walter og Carlo - op på fars hat
1984 Midt om natten
1983 Cykelsymfonien
1982 Det parallelle lig
1981 Olsen-banden over alle bjerge
Olsen-bandens flugt - over plankeværket
1980 Undskyld vi er her
1979 Olsen-banden overgiver sig aldrig
1978 Agent 69 Jensen i Skyttens tegn
Honning måne
Olsen-banden går i krig
1977 Agent 69 Jensen i Skorpionens tegn
Hærværk
Louises hus (TV film)
Olsen-banden deruda'
1976 Brand-Børge rykker ud
I Løvens tegn
Olsen-banden ser rødt
1975 I Tvillingernes tegn
Justine och Juliette
Olsen-banden på sporet
Sønnen fra vingården
1974 Olsen-bandens sidste bedrifter
1973 Den første kreds
Mig og mafiaen
Olsen-banden går amok
1972 Olsen-bandens store kup
Takt og tone i himmelsengen
1971 Ballade på Christianshavn
Dagmar's Hot Pants, Inc.
Den fine mand (TV film)
Olsen-banden i Jylland
1970 Rend mig i revolutionen
Sangen om den røde rubin
Svejk i anden verdenskrig (TV film)
1969 Der kom en soldat
Olsen-banden på spanden
Sjov i gaden
Ta' lidt solskin
1968 Det var en lørdag aften
Olsen-banden
Soldaterkammerater på bjørnetjeneste
1967 Elsk... din næste
Far laver sovsen
Historien om Barbara
Jeg - en marki
Jeg er sgu min egen
Martha
Min kones ferie
Smukke-Arne og Rosa
1966 Flagermusen
Minde om to mandage, Et (TV film)
Pigen og greven
Soyas en tagsten i ho'det
Tre små piger
1965 Een pige og 39 sømænd
Slå først, Frede!
1961 Poeten og Lillemor i forårshumør
1957 Laan mig din kone
1956 Vi som går stjernevejen
1954 Det er så yndigt at følges ad
Et eventyr om tre
1950 Lyn-fotografen
1948 I de lyse nætter
Støt står den danske sømand
1947 Familien Swedenhielm
My name is Petersen
1944 Teatertosset
1934 Nøddebo præstegaard
1924 Pat a Patachon děvčata pro všechno

TV seriály

1983 Rejseholdet (TV seriál)
1972 Livsens ondskab (TV seriál)
1970 Huset på Christianshavn (TV seriál)

Host

TV pořady

1998 Langer Samstag (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky