foto

Ove Sprogøe

  • nar. 21.12.1919
    Odense, Dánsko
  • zem. 14.9.2004 (84 let)
    Tårnby, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Hans Christian Andersen a jeho dlouhý stín
Olsen-bandens sidste stik
1995 Carmen & Babyface
1994 Kærlighed ved første desperate blik
1992 Det skaldede spøgelse
Drobánkovi 2
1990 Ptačí válka
1988 Elvis Hansen, en samfundshjælper
1987 Hip hip hurra!
Sidste akt
1986 Vražda v temnotě
1984 Midt om natten
1983 Kurt og Valde
Limpan
1982 Den ubetænksomme elsker
Pengene eller livet
1981 Oko jehly
Olsen-banden over alle bjerge
Olsen-bandens flugt - over plankeværket
Slingrevalsen
1980 Danmark er lukket
1979 Johnny Larsen
Krigernes børn
Olsen-banden overgiver sig aldrig
Rend mig i traditionerne
Sanct Hansaften-spil (TV film)
1978 Hvem myrder hvem?
Lille spejl
Nejseš sám
Olsen-banden går i krig
Picassova dobrodružství
1977 Olsen-banden deruda'
Pas på ryggen, professor
1976 Affæren i Mølleby
Den korte sommer
Hjerter er trumf
Olsen-banden ser rødt
1975 Familien Gyldenkål
Olsen-banden på sporet
1974 Et dukkehjem (TV film)
Olsen-bandens sidste bedrifter
1973 Afskedens time
Askepot (TV film)
I Adams verden (TV film)
Olsen-banden går amok
1972 Familien med de 100 børn
Lenin, din gavtyv
Mor, jeg har patienter
Nu går den på Dagmar
Olsen-bandens store kup
1971 Ballade på Christianshavn
Den forsvundne fuldmægtig
Hjemme hos William (TV film)
Olsen-banden i Jylland
Revolutionen i vandkanten
1970 Amour
Giv gud en chance om søndagen
Jediná cesta
Præriens skrappe drenge
Pět kamarádů a velké dobrodružství
Rend mig i revolutionen
1969 De 5 og spionerne
Der kom en soldat
Olsen-banden på spanden
Pigen fra Egborg
Sjov i gaden
1968 Dage i min fars hus
De røde heste
Det er så synd for farmand
Det var en lørdag aften
Dyrlægens plejebørn
Min søsters børn vælter byen
Olsen-banden
Soldaterkammerater på bjørnetjeneste
1967 Det er ikke appelsiner, det er heste
Elsk... din næste
Historien om Barbara
Jeg - en marki
Jeg er sgu min egen
Martha
Min kones ferie
Onkel Joakims hemmelighed
1966 Der var engang
Flagermusen
Pigen og greven
Slap af, Frede!
Soyas en tagsten i ho'det
Søskende
Tre små piger
1965 Een pige og 39 sømænd
En ven i bolignøden
Flådens friske fyre
Mor bag rattet
Passer passer piger
Pigen og millionæren
Slå først, Frede!
1964 Don Olsen kommer til byen
Majorens oppasser
Når enden er go'
Sommer i Tyrol
1963 April
Bussen
Dronningens vagtmester
Et døgn uden løgn
Frøken Nitouche
Peters landlov
Pigen og pressefotografen
Støv for alle pengene
Vi har det jo dejligt
1962 Det stod i avisen
Det støver stadig
Det tossede paradis
Drømmen om det hvide slot
Journey to the Seventh Planet
Lykkens musikanter
Oskar
Sømænd og svigermødre
1961 Gøngehøvdingen
Poeten og Lillemor i forårshumør
Sorte Shara
Støv på hjernen
1960 Baronka z benzínové pumpy
Elefanter på loftet
Forelsket i København
1959 Charles' tante
Onkel Bill fra New York
Poeten og Lillemor
1958 Fröken April
Styrmand Karlsen
1957 Der var engang en gade
Ingen tid til kærtegn
Tag til marked i Fjordby
1956 Den kloge mand
Færgekroen
Hvad vil De ha'?
Kispus
1955 Det var på Rundetårn
På tro og love
1954 Det er så yndigt at følges ad
I kongens klæ'r
1953 Den gamle mølle på Mols
Kriminalsagen Tove Andersen
Ved Kongelunden...
Vi som går køkkenvejen
1952 Det store løb
Rekrut 67, Petersen
1951 Dorte
Vores fjerde far
1950 Lyn-fotografen
1948 I de lyse nætter
Kristinus Bergman
Støt står den danske sømand
1947 Familien Swedenhielm
Hatten er sat
Lise kommer til Byen
1946 Diskret Ophold

TV seriály

1996 Charlot og Charlotte (TV seriál)
1984 Anthonsen (TV seriál)
1978 Matador (TV seriál)
1970 Huset på Christianshavn (TV seriál)

Host

TV pořady

1994 Fangerne på fortet (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky