foto

Frances Osborne

  • nar. 3.10.1920
    Ohio, USA
  • zem. 26.8.1997 (76 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Exo-Man (TV film)
1975 One of Our Own (TV film)
1974 Zemětřesení
1962 The Wild Westerners
1958 Nájemná vražda
1956 Behind the High Wall
1954 Destry
1953 I, the Jury
Man Crazy
So Big
1949 Joe Palooka in the Big Fight
1948 Fighter Squadron

TV seriály

1975 Bronk (TV seriál)
Karen (TV seriál)
1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
1960 Surfside 6 (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
The Eve Arden Show (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
1955 The Great Gildersleeve (TV seriál)
1954 The Joe Palooka Story (TV seriál)
1953 The Danny Thomas Show (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace