foto

Ladislav Jurečka

  • nar. 25.1.1925
    Valašské Meziříčí, Československo
  • zem. 26.8.2004 (79 let)
    Brno, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Kabát na mladíka (TV film)
1979 O podivném draku na Kamenné Hůrce (TV film)
1977 Daleko, hluboko, vysoko (TV film)
Krejčí Záševek a bradatý kámen (TV film)
1976 Svatba (TV film)
1975 Nehoda (TV film)
1974 Deník psaný na vodu (TV film)
1973 Nultý kilometr (TV film)
1964 Láhve

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace