foto

Magnus Kesster

  • nar. 29.7.1901
    Stockholm, Švédsko-norská unie
  • zem. 15.4.1975 (73 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1956 Flickan i frack
1954 Mladá láska
Seger i mörker
1953 En skärgårdsnatt
Kungen av Dalarna
Léto s Monikou
Vingslag i natten
1952 Hård klang
Säg det med blommor
1951 Livat på luckan
Rozbouřené moře
Skeppare i blåsväder
1950 Anderssonskans Kalle
Bílá kočka
Frökens första barn
Kanske en gentleman
Kyssen på kryssen
Loffe blir polis
Regementets ros
Två trappor över gården
U nás se to stát nemůže
1949 Kvinna i vitt
Singoalla
Smeder på luffen
Svenske ryttaren
Syn přístavu
1948 Intill helvetets portar
Lilla Märta kommer tillbaka
Loffe på luffen
På dessa skuldror
1947 Dynamit
Här kommer vi ...
Jag älskar dig, Karlsson!
Mästerdetektiven Blomkvist
1946 Iris och löjtnantshjärta
Když louky kvetou
Kristin kommenderar
Kärlek och störtlopp
Prší nám na lásku
Rötägg
Åsa-Hanna
1945 Blod och eld
Galgmannen
Hans majestät får vänta
Rattens musketörer
Zločin a trest
1944 Excellensen
Gröna hissen
På farliga vägar
Stopp! Tänk på något annat
Örnungar
1943 Det brinner en eld
En flicka för mej
En melodi om våren
1942 Flickan i fönstret mitt emot
General von Döbeln
Halta Lottas krog
Kvinnan tar befälet
Sexlingar
Tre skojiga skojare
1941 Dunungen
En fattig miljonär
Gentlemannagangstern
Göranssons pojke
Söderpojkar
1940 Lillebror och jag
Stål
1939 Efterlyst
Filmen om Emelie Högqvist
Její jediná noc
Králova milenka
Melodin från Gamla Stan
Oss baroner emellan
Valfångare
1938 Den stora kärleken
En kvinnas ansikte
Goda vänner och trogna grannar
Herr Husassistenten
På kryss med Albertina
1937 Bleka greven

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky