foto

Arne Lindblad

  • nar. 30.1.1887
    Gothenburg, Švédsko-norská unie
  • zem. 19.12.1964 (77 let)
    Täby, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1964 Älskande par
1960 Ďáblovo oko
1956 Sceningång
Sju vackra flickor
Skorpan
1955 Ljuset från Lund
Älskling på vågen
Úsměvy letní noci
1954 Flottans glada gossar
Gud fader och tattaren
Herr Arnes penningar
Lekce v lásce
1953 Dansa, min docka...
Dumbom
Ursula - Flickan i Finnskogarna
1952 Flyg-Bom
Han glömde henne aldrig
Kalle Karlsson från Jularbo
Säg det med blommor
Åsa-Nisse på nya äventyr
1951 Tull-Bom
1950 Två trappor över gården
1949 Greven från gränden
Huset nr 17
Lång-Lasse i Delsbo
Pappa Bom
1948 Hudba v temnotách
Lappblod
Loffe som miljonär
1947 Bröllopsnatten
Försummad av sin fru
Konsten att älska
Pappa sökes
Stackars lilla Sven
Tappa inte sugen
1946 100 dragspel och en flicka
Ballongen
Försök inte med mej ..!
Hotell Kåkbrinken
Iris och löjtnantshjärta
Johansson och Vestman
Kristin kommenderar
Krize
Möte i natten
Pengar - en tragikomisk saga
1945 Blåjackor
I Roslagens famn
Pettersson & Bendels nya affärer
Rattens musketörer
1944 En dag skall gry
Fattiga riddare
Hans officiella fästmö
Kungajakt
Prins Gustaf
Stopp! Tänk på något annat
1943 Anna Lans
Elvira Madigan
En flicka för mej
En melodi om våren
I brist på bevis
I mörkaste Småland
Král smíchu
Kungsgatan
Prästen som slog knockout
1942 En trallande jänta
En äventyrare
Rid i natt!
Sexlingar
Sol över Klara
Tre skojiga skojare
1941 En fattig miljonär
En man för mycket
Lasse-Maja
Soliga Solberg
Spökreportern
1940 ...som en tjuv om natten
Beredskapspojkar
Hanna i societén
Hjältar i gult och blått
Její melodie
Lillebror och jag
Přítelkyně pana bankéře
Snurriga familjen
Vi tre
1939 Adolf i eld och lågor
Gubben kommer
Hennes lilla majestät
I dag börjar livet
Její jediná noc
Králova milenka
Melodin från Gamla Stan
Mot nya tider
My dva
Vi på Solgläntan
1938 Eli Sjursdotter
Karriär
Med folket för fosterlandet
Styrman Karlssons flammor
1937 En sjöman går iland
Pensionat Paradiset
1936 Flickorna på Uppåkra
Johan Ulfstjerna
Släkten är värst
1935 Munkbrogreven
1934 Simon i Backabo

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace