foto

Brian Peterson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1999 Vždyť já jsem roztleskávačka

TV seriály

2017 Génius (TV seriál)
2014 Salem (TV seriál)
Pod kupolí (TV seriál)
Rudé dveře (S02E09)
Housenky (S02E02)
2013 Kráska a zvíře (TV seriál)
Never Turn Back (S01E22)
Trust No One (S01E13)
2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
Out of Control (S01E07)
Politická hra (TV seriál)
The Woman Problem (E03)
2011 Smallville (TV seriál)
Závěr (S10E21)
Kent (S10E17)
2009 Smallville (TV seriál)
Spasitel (S09E01)
Doomsday (S08E22)
Pravá podoba (S08E18)
2008 Smallville (TV seriál)
Kořist (S08E06)
Pravda (S07E15)
Svůdkyně (S07E11)
2007 Smallville (TV seriál)
Hněv (S07E07)
Protějšek (S07E01)
Detektivní příběh (S06E20)
další epizody (6)
2006 Smallville (TV seriál)
Zbojník (S06E04)
Schránka (S05E22)
Zúčtování (S05E12)
2005 Smallville (TV seriál)
Odhalení (S05E06)
Návrat v pravý čas (S05E03)
Zajatci okamžiku (S04E21)
další epizody (5)
2004 Smallville (TV seriál)
Noční můra (S04E10)
Návrat (S04E02)
Odpuštění (S03E21)
další epizody (5)
2003 Smallville (TV seriál)
Obrazy z minulosti (S03E06)
Fénix (S03E02)
Duch (S02E21)
další epizody (4)
2002 Smallville (TV seriál)
Vlčí lidé (S02E10)
Básník (S02E05)

Režijní filmografie

TV seriály

2010 Smallville (TV seriál)
Šaráda (S09E18)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Zákeřná Ebola (TV seriál)
V úkrytu (E06)
Karanténa (E05)
Postradatelnost (E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky