foto

Katrin Reisinger

  • nar. 1971
    Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Schnell ermittelt - Einsamkeit (TV film)
2015 Der Metzger und der Tote im Haifischbecken (TV film)
2008 Und ewig schweigen die Männer (TV film)
2007 Bleiben will ich wo ich nie gewesen bin
2005 Margarete Steiff (TV film)
2004 Meine schöne Tochter (TV film)
1996 Padre papà (TV film)
1993 Nachtschwalben

TV seriály

2020 Letzter Wille (TV seriál)
2012 Spuren des Bösen (TV seriál)
Racheengel (E02)
Die Lottosieger (TV seriál)
Täglich eine gute Tat? (S03E09)
2011 Die Lottosieger (TV seriál)
Trotz Krise Beziehungen? (S02E09)
Wer wird Zweiter? (S02E04)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2008 Der Winzerkönig (TV seriál)
Der Anschlag (S02E08)
2004 Komisař Rex (TV seriál)
Mrtvý a dítě (S09E12)
2003 Komisař Rex (TV seriál)
Atentát na Rexe (S09E01)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Komisař Rex (TV seriál)
Smrt přes internet (S06E10)
1999 Místo činu (TV seriál)
Absolute Diskretion (S01E415)
1997 Komisař Rex (TV seriál)
Vražda na jídelníčku (S03E11)
1996 Komisař Rex (TV seriál)
Nad střechami Vídně (S02E14)
1993 Tom Turbo Detektivclub (TV seriál)

Dokumentární

1997 Kreuz & Quer (TV seriál) - herec, vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky