foto

Reinhard Nowak

  • nar. 28.4.1964 (56 let)
    München, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Verhängnis
2017 Sedmnáct
2015 Blockbuster: Das Leben ist ein Film
2014 Adam
Beinball
2013 Heilbutt & Rosen: Flotter Vierer (TV film)
2010 Bell Canto
2009 Kottan ermittelt: Rabengasse 3a (TV film)
2007 Heile Welt
Muttis Liebling (TV film)
2006 Jenseits
2005 Lauras Wunschzettel (TV film)
Max, Katrin a Vánoce se dvěma psy (TV film)
2004 Antares
Simpl Revue: Hätti wari wäri (TV film)
2003 MA 2412 - Die Staatsdiener
2002 August der Glückliche (TV film)
Poppitz
2001 Ene mene muh - und tot bist du
2000 Přijď, sladká smrti
1999 Fink fährt ab
Jahrhundertrevue (TV film)
Kubanisch rauchen
Wanted
1998 Hinterholz 8
Pečeť smrti
1997 Qualtingers Wien
Schwarzfahrer (TV film)
1996 Autsch!!!
1995 Freispiel
Schnellschuß
1994 Kleine Erfrischung, Eine
Morula
Parkplatz
1993 Muttertag
1990 Blasi, Der
1989 Eis
1985 Atompilz von links

TV seriály

2019 CopStories (TV seriál)
Na Hawedere (S04E07)
2018 CopStories (TV seriál)
Blede Gschicht (S04E01)
Haaße Luft (S03E07)
2016 Zum Brüller! - Der Komedy Klub (TV seriál)
2012 Die Lottosieger (TV seriál)
Reif fürs Landleben? (S03E10)
Täglich eine gute Tat? (S03E09)
Spekulieren ohne Risiko? (S03E08)
další epizody (10)
2011 Die Lottosieger (TV seriál)
Poltern ohne Braut? (S02E10)
Trotz Krise Beziehungen? (S02E09)
Wahrheit erwünscht? (S02E08)
další epizody (10)
2010 Der wilde Gärtner (TV seriál)
2009 Die Lottosieger (TV seriál)
Lachs oder Leberkäs? (S01E10)
Wie kommt der Kuckuck ins Nest? (S01E09)
Wer ist der Täter? (S01E08)
další epizody (10)
tschuschen:power (TV seriál)
2008 Soko Vídeň (TV seriál)
Der Augenzeuge (S04E01)
2007 Die liebe Familie - Next Generation (TV seriál)
Novotny und Maroudi (TV seriál)
Eifersüchteleien (S01E05)
Maskerade (S01E04)
4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Zugeschüttet (S02E08)
2002 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Wo ist Kurt? (S02E10)
Das Duell (S02E09)
Die Band (S02E08)
další epizody (10)
Komisař Rex (TV seriál)
Smrti vstříc (S08E03)
2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Das Angebot (S01E10)
Die Unbestechlichen (S01E09)
Die Haube (S01E08)
další epizody (10)
Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Der Hormonskandal (S02E01)
Komisař Rex (TV seriál)
Smrt přišla dvakrát (S07E09)
2000 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Abschiede (S01E24)
Unheile Welt (S01E23)
Latin Lover (S01E22)
další epizody (6)
1998 MA 2412 (TV seriál)
1996 Stockinger (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
Die kranken Schwestern (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)

Dokumentární

2017 Erbe Österreich (TV seriál)
2016 Österreich: Land der Neider? (TV film)
2015 7 Todsünden (TV seriál)
Mein Bezirk: Mein Penzing (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Verhängnis

Host

TV pořady

2020 Die Kabarett-WG: Das ORF1-Sonderprogramm (TV pořad)
2017 Homo Austriacus - So samma! (TV pořad)
Lange Leitung!? (TV pořad)
2016 Kabarett im Turm (TV pořad)
Sehr witzig!? (TV pořad)
2015 Heute leben (TV pořad)
SuperNowak - Der Held der Konsumenten (TV pořad) - mod.
2014 Die Waffen nieder! (TV pořad)
2012 Hast du Nerven? (TV pořad)
2011 Österreich wählt (TV pořad)
2008 Open House (TV pořad)
2007 Willkommen Österreich (TV pořad)
2006 Mulatschag (TV pořad)
2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)
Was gibt es Neues? (TV pořad)
1992 Spott-Theater (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky