foto

Arthur Denberg

  • nar. 22.9.1958 (61 let)
    Salzburg, Salzburg, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Katharsis
2010 Infinite Memory Mafia - vyp.
2009 Business as Usual
Zeitsprung
2004 Princesse Marie (TV film)
2002 Mademoiselle Else (TV film)
2001 Nevěsta větru
2000 Aktion C+M+B (TV film)
Die Verhaftung des Johann Nepomuk Nestroy (TV film)
1998 Krvavé housle
1991 Eye of the Widow
1988 The Legendary Life of Ernest Hemingway
1986 Le coeur cambriolé (TV film)
Un métier du seigneur (TV film)

TV seriály

2005 Soko Vídeň (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1981 Histoires extraordinaires (TV seriál)
Richard Wagner (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky