foto

William Roerick

  • nar. 17.12.1911
    Hoboken, New Jersey, USA
  • zem. 30.11.1995 (83 let)
    Monterey, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Betsy
1976 God Told Me To
1975 33 stupňů ve stínu
Okno do nebe
1973 Den delfína
1972 Particular Men (TV film)
Separátní mír
1971 Sporting Club, The
The Love Machine
1969 This Town Will Never Be the Same (TV film)
1968 A Lovely Way to Die
1959 The Wasp Woman
1957 Not of This Earth
1956 Tím hůř, když padnou
1943 This Is the Army

TV seriály

1990 Zákon a pořádek (TV seriál)
Prescription for Death (S01E01)
1988 Thorns, The (TV seriál)
1982 Freedom to Speak (TV seriál)
1976 The Adams Chronicles (TV seriál)
1972 Madigan (TV seriál)
1965 For the People (TV seriál)
New York Television Theatre (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
NET Playhouse (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
Follow the Sun (TV seriál)
1960 Clear Horizon, The (TV seriál)
1959 Five Fingers (TV seriál)
Hudson's Bay (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Man from Blackhawk (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 Mike Hammer (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 How to Marry a Millionaire (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Nervous Accomplice (S01E03)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
1955 The Millionaire (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
1952 The Ford Television Theatre (TV seriál)
U nás ve Springfieldu (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2011 Cormanův svět - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky