foto

Brigitte Kali Canales

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Baby Driver
Dopad
2016 Overwatch: Hero
2013 Courting a Killer
Eenie Meenie Miney Moe
2010 Promises

TV seriály

2015 Bloodline (TV seriál)
Part 6 (S01E06)
Mezi námi medvědy (TV seriál)
2014 Máma (TV seriál)
Chicken Nuggets and a Triple Homicide (S02E03)
2010 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
Manželství je vražda (S01E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace