foto

Brigitte Kali Canales

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Old Ways
2017 Baby Driver
Dopad
2016 Overwatch: Hero
2013 Courting a Killer
Eenie Meenie Miney Moe
2010 Promises

TV seriály

2020 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Alaska (S06E03)
The End Is the Beginning (S06E01)
Star Wars: Klonové války (TV seriál)
Together Again (S07E08)
Dangerous Debt (S07E07)
Deal No Deal (S07E06)
další epizody (4)
2015 Bloodline (TV seriál)
Part 6 (S01E06)
Mezi námi medvědy (TV seriál)
2014 Máma (TV seriál)
Chicken Nuggets and a Triple Homicide (S02E03)
2010 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
Manželství je vražda (S01E08)
2006 Olvidarte Jamás (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky