foto

Collette Wolfe

  • nar. 4.4.1980 (40 let)
    King George, Virginia, USA

Biografie

Collette Wolfe je americká herečka, která debutovala ve filmu RUKAMA NOHAMA v roce 2006 a později si zahrála Nell v ZEVLOVAT A PRUDIT (2009). V současné době má roli Kirsten v MĚSTĚ ŽEN. Zahrála si také několik vedlejších rolí, jako třeba v ZNOVU 17, ZNOVU A JINAK nebo TO BYL ZÍTRA FLÁM. Také se objevila v jednom dílu JAK JSEM POZNAL VAŠI MATKU. Na podzim roku 2012 by se měla objevit v komedii NBC NEXT CALLER s Dane Cook a Jeffrey Tambor.

Collette se narodila Riverside v Kalifornii a vyrostla v King Georgie County ve Virginii, kde absolvovala King Georgie High Schoul. Je vdaná za režiséra a herce Jodyho Hilla.

ArsenalEagle

Herecká filmografie

Filmy

2016 Second Nature
2015 Beautiful Now
To byl zítra flám 2
2014 Interstellar
Play Nice
2013 Ďáblův uzel
2012 Jak vyloupit spermabanku
Megawinner (TV film)
2011 Znovu a jinak
2010 The Etiquette Ninjas
To byl zítra flám
2009 Zevlovat a prudit
Znovu 17
2008 Poloprofesionál
Čtvery vánoce
2007 The Wager
Úžasný svět hudby
2006 Rukama nohama

TV seriály

2019 Shameless (TV seriál)
Debbie Might Be a Prostitute (S10E08)
2018 A.P. Bio (TV seriál)
Durbin Crashes (S01E10)
We Don't Party (S01E08)
Pilot: Catfish (S01E01)
Chirurgové (TV seriál)
Personal Jesus (S14E10)
2016 Nejsem do tebe blázen (TV seriál)
No Longer Just Us (S03E13)
You Knew It Was a Snake (S03E12)
The Inherent, Unsullied Qualitative Value of Anything (S03E11)
další epizody (7)
2015 Nejsem do tebe blázen (TV seriál)
The Heart is a Dumb Dumb (S02E13)
Other Things You Could Be Doing (S02E12)
A Rapidly Mutating Virus (S02E11)
další epizody (7)
2013 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Spolupracovníci (S06E03)
Kancl (TV seriál)
Moving On (S09E16)
2011 Město žen (TV seriál)
Osamělý západ slunce (S02E18)
Opičí láska (S02E15)
Graysonův pláč (S02E14)
další epizody (5)
2010 100 Questions (TV seriál)
Město žen (TV seriál)
Takový jako dřív (S02E10)
Až přijde čas (S02E09)
Blues malý holky (S02E08)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Pravda nebo zvěř (S05E19)
2009 Greek (TV seriál)
Dearly Beloved (S02E16)
Ďáblův sluha (TV seriál)
The Home Stretch (S02E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky