foto

Alicia Borrachero

  • nar. 14.2.1968 (52 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Terminátor: Temný osud
2013 Familie ohne Grenzen (TV film)
Niños robados (TV film)
2012 Conspiración, La (TV film)
2010 Vidas pequeñas
2008 Letopisy Narnie: Princ Kaspian
2007 Láska za časů cholery
2000 Don Quijote (TV film)
1999 Cosas que olvidé recordar
1996 La fabulosa historia de Diego Marín
The Disappearance of Garcia Lorca
Vraždící jazyk
1993 Tres palabras
1992 Zabít Elizabeth

TV seriály

2019 Třikrát Vánoce (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Španělská princezna (TV seriál)
A Polite Kidnapping (S01E06)
Heart Versus Duty (S01E05)
The Battle for Harry (S01E04)
další epizody (6)
2017 Maroko: Láska za válečných časů (TV seriál)
Los cañones del Gurugú (E13)
Solo tenemos una vida (E12)
La verdad por delante (E11)
další epizody (13)
2016 La embajada (TV seriál)
Diecisiete cuentas en el paraíso (E06)
Dinero público (E05)
Defina corrupción (E04)
další epizody (6)
2014 Bajo sospecha (TV seriál)
2012 Don de Alba, El (TV seriál)
2011 Chapadla korupce (TV seriál)
Nic po nás nezbude (E08)
Generál (E07)
Manhattan (E06)
další epizody (8)
Isabel (TV seriál)
2009 De repente, los Gómez (TV seriál)
Los misterios de Laura (TV seriál)
2005 Motivos personales (TV seriál)
2003 Lugar en el mundo, Un (TV seriál)
1999 7 vidas (TV seriál)
1998 Periodistas (TV seriál)
1996 Éste es mi barrio (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)
1994 Hermanos de leche (TV seriál)
1993 Útočník (TV seriál)
1991 Farmacia de guardia (TV seriál)
1990 Kinsey (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky