foto

Larry Harris

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2011 Home Game (TV film)
1990 Jak jsem strávil léto (TV film)
1984 Donald Duck's 50th Birthday (TV film)

TV seriály

2015 Táborníci z Kikiwaka (TV seriál)
2011 Austin a Ally (TV seriál)
Jessie (TV seriál)
2009 Jsem v kapele (TV seriál)
2005 Freddie (TV seriál)
Chlapi sobě (TV seriál)
The Complete Savages in... 'Hot Water' (E19)
Bad Reception (E18)
Saving Old Lady Riley (E16)
další epizody (4)
2004 Chlapi sobě (TV seriál)
The Man Without a Ball (E11)
My Two Sons (E09)
For Whom the Cell Tolls (E07)
Help, The (TV seriál)
2003 Wanda at Large (TV seriál)
2002 George Lopez (TV seriál)
2000 Nikki (TV seriál)
1998 For Your Love (TV seriál)
Kelly Kelly (TV seriál)
1997 Ženatý se závazky (TV seriál)
Chicagská botová výměna (S11E24)
Svatba s blbcem (S11E23)
Zajatci (S11E22)
další epizody (15)
1996 Správná Susan (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Zločiny proti obězitě (S11E09)
Vánoce (S11E08)
The Juggs opustili scénu (S11E07)
další epizody (22)
1995 Bless This House (TV seriál)
First Time Out (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
Unhappily Ever After (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Vaříme s Máslem (S10E13)
Manželská poradna (S10E12)
Lov na medvěda (S10E11)
další epizody (26)
1994 Hardball (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Vraťte nám Tátu cvoka (2. část) (S09E13)
Vraťte nám Tátu cvoka (1. část) (S09E12)
Konec sezóny (S09E11)
další epizody (26)
1993 Ženatý se závazky (TV seriál)
Nejhorší Vánoce (S08E13)
Jen maličký kousíček (S08E12)
Buckův útěk (S08E11)
další epizody (27)
1992 Rachel Gunn, R.N. (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Vánoce (S07E12)
Bud na koleji (S07E11)
Smrt prodavače bot (S07E10)
další epizody (25)
1991 Ženatý se závazky (TV seriál)
Já nemám nic (S06E13)
Tak takhle se cítil Sinatra (S06E12)
Soukromý detektiv (S06E11)
další epizody (26)
1990 Ženatý se závazky (TV seriál)
Plod naší chamtivosti (S05E11)
Jedna pryč, dva zbývají (S05E10)
Myslíte, že jsem sexy (S05E09)
další epizody (22)
1989 Ženatý se závazky (TV seriál)
Bundí život (2. část) (S04E12)
Bundí život (1. část) (S04E11)
V zoo (S04E10)
další epizody (30)
1988 Ženatý se závazky (TV seriál)
Rybaření s periodou (S03E04)
Miř vysoko (S03E03)
Vypocený Elvis (S03E02)
další epizody (13)
1987 Women in Prison (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Mrtvý Santa Claus (S02E13)
Anděl Země (S02E12)
Jak hláskuješ pomstu? (S02E11)
další epizody (22)
1985 227 (TV seriál)
1984 E/R (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1982 Silver Spoons (TV seriál)
1981 Gimme a Break! (TV seriál)
1979 The Ropers (TV seriál)
1976 Three's Company (TV seriál)
1975 One Day at a Time (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace