foto

Rocío Muñoz-Cobo

  • nar. 1972
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Alegría, tristeza
2016 Que Dios nos perdone
2009 Nářek duší
2008 Prime Time
2004 Dvojí život
2003 Pacto de brujas
1996 Cita
1991 Vysoké podpatky

TV seriály

2014 Víctor Ros (TV seriál)
2011 Secreto de Puente Viejo, El (TV seriál)
2009 Pelotas (TV seriál)
2007 La que se avecina (TV seriál)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
Lobos (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1998 Tio Willy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky