foto

Carlos Bardem

  • nar. 1963
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 A pesar de todo
Renko
The Knife Thrower
2018 Alegría, tristeza
Loca Olivia
Pickpockets: Maestros del robo
2016 Assassin’s Creed
2015 The Debt
2014 Elvira, te daría mi vida pero la estoy usando
Escobar - Paradise Lost
González
2013 Alacrán enamorado
Violet
Černé diamanty
2011 Americano
Dny milosti
Mezi vlky
Transgression
2009 Cela 211 - Vězeňské peklo
Malamuerte
Rybí dítě
2008 Che Guevara: Partyzánská válka
Mexický kartel
2007 La Señal
Život za zdí
2006 Bicicleta, La
Goyovy přízraky
Kapitán Alatriste
Por dinero negro
2005 Desenlace, El
Princezny
2004 Cien maneras de acabar con el amor
Maigret: L'ombra cinese (TV film)
Maigret: La trappola (TV film)
2002 Bestiario
2001 Luna hraje o život
2000 Código natural
Prožij to naplno!
1999 Volvérunt
1998 Blbec jménem zákona
1997 Pravdivá romance II
Resultado final
1996 Bouřlivá láska

TV seriály

2017 The Son (TV seriál)
Scalps (S01E10)
The Prophecy (S01E09)
Honey Hunt (S01E08)
další epizody (9)
Traición (TV seriál)
Zóna (TV seriál)
El último lobo (E08)
Pérdida accidental de refrigerante (E07)
La lluvia (E05)
další epizody (4)
2015 Club de Cuervos (TV seriál)
2009 Hay alguien ahí (TV seriál)
2000 Antivicio (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1998 Hermanas (TV seriál)

Dokumentární

2012 Hijos de las nubes, la última colonia

Host

TV pořady

1984 Cinema 3 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace