foto

Eric Falconer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Blue Mountain State: The Rise of Thadland
2015 Smosh: The Movie

TV seriály

2019 Bigfoot (TV seriál)
2018 Teta Mick (TV seriál)
The Juice (S02E15)
2017 Teta Mick (TV seriál)
The Matriarch (S02E06)
2012 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Dvanáct rozžhavených žen (S08E08)
2011 Borci z Blue Mountain State (TV seriál)
The Captain (S03E01)
2010 Borci z Blue Mountain State (TV seriál)
Spory (S02E01)
Víkend rivalů (S01E04)
Gumočíča (S01E03)
další epizody (5)
2008 The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
Kangamangus (S02E15)
Pee (S02E11)
2006 Yin! Yang! Yo! (TV seriál)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Gang Exploits a Miracle (S02E07)

Herecká filmografie

Filmy

2010 Professor Pup's History Without Error (TV film)

TV seriály

2008 Water and Power (TV seriál)
2007 Drunk History (TV seriál)
The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
High, It's Sarah (S02E07)
2005 Yacht Rock (TV seriál)

Dokumentární

2013 Blue Mountain State: Behind the Scenes Documentary

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2011 Borci z Blue Mountain State (TV seriál)
The Corn Field: Part 2 (S03E13)
The Corn Field: Part 1 (S03E12)
Death Penalty (S03E11)
další epizody (16)
2010 Borci z Blue Mountain State (TV seriál)
Hokej (S02E10)
Jezevec (S02E09)
Cesta poznání (S02E08)
další epizody (22)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky