Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Americké symboly - bohatství, americký fotbal, svoboda, drogy, sex, párty a nevázanost - byly v této komedii dotaženy ad absurdum. Bezmezné užívání si života paroduje nejvýstižněji rajský plyn vyrobený z lidských "sraček", hojně fetovaný na pařbě na počest Thada (Alan Ritchson), jehož peníze mají zachránit Kozí dům (dům rozkoší) před dražbou. Dům sám ovšem nakonec končí v troskách výbuchem tohoto plynu, podobně jako sen o nikdy nekončící pařbě. Jen Thad o měsíc později na mexické pláži ne a ne ze sna procitnout... (PP66)

(více)

Recenze (18)

shaacul odpad!

všechny recenze uživatele

Velké zklamání. Seriál byl hodně na hraně ale vtipný, tohle je vtipný jak Sněženky a machři po dvaceti letech. Stejně jako hodně dalších seriálů se pokouší vytvořit superepizodu, tu ale BMS měl už na konci třetí řady a byla o 100% lepší. S filmu je cítit že měl hodně nízký rozpočet, v hodně záběrech jsou mlčící neznámé hlavy = lidi co si zaplatili na Kickstarteru. A pro R rating se Romano neváhá v několika scénách objevit nahý. Ew. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Zbytečně dlouhý a povětšinu času i slabý recyklát seriálu, který fungoval daleko lépe než jeho filmová verze. Nemluvě o tom, že několik scén bylo už hodně za hranicí vkusu (i na poměry seriálového BMS) a počet opravdu vtipných momentů byl zhruba stejný, jako v jedné průměrné seriálové dvacetiminutovce. ()

Reklama

PP66 

všechny recenze uživatele

Americké symboly - bohatství, americký fotbal, svoboda, drogy, sex, party a nevázanost - byly v této komedii dotaženy ad absurdum. Bezhraniční užívání si života paroduje nejvýstižněji rajský plyn, vyrobený z lidských "sraček", hojně fetovaný na pařbě na počest Thada, jehož peníze mají zachránit Kozí dům (dům rozkoší) před dražbou. Dům sám ovšem nakonec končí v troskách výbuchem tohoto plynu, podobně jako sen o nikdy nekončící pařbě. Jen Thad o měsíc později na mexické pláži ne a ne ze sna procitnout. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Možná kdybych znal seriál, tak mi tenhle film něco dá, ale vzhledem k tomu, že jsem odkojený "Prcičkami", přišlo mi tohle jenom jako modernější napodobenina, která má stejně ujetý humor, stejné nechutnosti, jen se to snaží dotáhnout ještě dál a prsa už ukazuje celkem bez problémů. Přesto to ani zdaleka není tak vtipné. ()

Aleix 

všechny recenze uživatele

Všechny hlavní tváře úspěšnýno seriálu se sešli ,aby si zahráli v takové kokotině. To nešlo vymyslet trochu míň debilnější zápletku a trochu děje ? Si jako Romanski myslel , že když v každé dvanácté vteřině ukáže buchta kozičky a bude sněžit kokain tak to stačí. Hodně slabý ,kdyby to byl remake s jinýma hercema tak budiž ... ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama