foto

Jevgenij Antropov

  • nar. 17.9.1986 (33 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tvar
2018 Na kraju
2017 Čestné pionýrské 3
2016 Pogoňa za šeděvrom
Unesená v Istanbulu
2014 Grešnik
2012 Konvoj
2009 Antikiller D.K: Ljubov bez pamjati
2007 Křemen

TV seriály

2020 Pro Veru (TV seriál)
2019 Podkidyš (TV seriál)
Rusalki (TV seriál)
Svoja zemlja (TV seriál)
2018 Gurzuf (TV seriál)
Ženščina v sostojanii razvoda (TV seriál)
2017 Doktor Richter (TV seriál)
Krylja Imperii (TV seriál)
Perevorot (E07)
Kreščendo (E01)
Pobeditěli (TV seriál)
2016 Beglyje rodstvenniki (TV seriál)
Gorod (TV seriál)
2015 Zachvat (TV seriál)
2014 Kontužennyj (TV seriál)
Proščaj, ljubimaja (TV seriál)
Čudotvorec (TV seriál)
2013 Dolgij puť domoj (TV seriál)
Durnaja krov (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Otěc (S01E02)
Privet ot Kaťuši (TV seriál)
Umnik (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Pochiščenije (S06E15)
2011 Ogurečnaja ljubov (TV seriál)
Čjornyje volki (TV seriál)
2010 Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Istina prevyše vsego (S04E19)
2007 Putějcy (TV seriál)
2005 Alexandrovskij sad (TV seriál)

Dokumentární

2010 Pojedinki: Věrbovščik (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky