foto

Camilla Diana

  • nar. 17.4.1990 (29 let)
    San Gimignano, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ricordi?
Sono tornato
2017 Agadah
Chromatica
2016 Tommaso
2015 Safrom
2012 Benvenuti Al Nord
Koning van Katoren
2011 Blahoslavený Duns Scotus
2007 Klára a František (TV film)
Ženy z ocele (TV film)
2005 Piano 17
2004 Promessa d'amore
1999 Tempo dell'amore, Il

TV seriály

2019 Jméno růže (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2018 Il Capitano Maria (TV seriál)
2016 Mladý papež (TV seriál)
2011 Che Dio ci aiuti (TV seriál)
2008 Návrat komisaře Rexe (TV seriál)
2006 Capri (TV seriál)
2005 Caterina e le sue figlie (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky