foto

Kay Tong Lim

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 1965
2008 Dance of the Dragon
Smrtící Kung Fu 1 (TV film)
Smrtící Kung Fu 2 (TV film)
2007 Fotograf
Marco Polo (TV film)
2006 Syn draka (TV film)
2002 True Files
2001 Gourmet Baby
One Leg Kicking
1999 Téměř bez šance
1998 Forever Fever
Jasná lež (TV film)
1997 Shier lou
1994 Může to potkat i vás
Ztracený syn (TV film)
Ztracený syn 4 (TV film)
1993 Dračí život Bruce Lee
1992 Fifty Fifty
U Frankieho (TV film)
1988 Keys to Freedom
Saigon
1986 Umlčené svědectví (TV film)
Šanghajské překvapení
1985 Tenko Reunion (TV film)

TV seriály

2007 Parental Guidance (TV seriál)
1989 Tanamera - Lion of Singapore (TV seriál)
1988 Panský dům (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1981 Tenko (TV seriál)
The Chinese Detective (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky