foto

Martin Östreicher

  • nar. 1961
    München, Bayern, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Modrá jako safír
Tatort - Am Ende des Flurs (TV film)
2013 Paradies 505. Ein Niederbayernkrimi (TV film)
Rudá jako rubín
2012 Im Kreis (studentský film)
2009 Mein Nachbar, sein Dackel & ich (TV film)
Polizeiruf 110 - Endspiel (TV film)
2006 Kommissarin Lucas - Das Verhör (TV film)
2005 Gefühlte Temperatur
Neun
2004 Polizeiruf 110 - Die Maß ist voll (TV film)
2001 Zelený oblak
1997 Skorpion, Der (TV film)

TV seriály

2003 Die grüne Wolke (TV seriál)
Kommissarin Lucas (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
1999 Pumuckls Abenteuer (TV seriál)
1994 Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
1993 Nicht von schlechten Eltern (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2001 Zelený oblak - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Drei Knödel für Kneißl (studentský film)
2003 Tag der Befreiung, Der

TV seriály

2003 Die grüne Wolke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace