foto

Mareile Marx

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2008 Alter vor Schönheit (TV film)
2000 Napětí (TV film)
Tatort - Trittbrettfahrer (TV film)
1995 Der Schatztaucher (TV film)
Komu patří Tobias?
Na pokraji smrti
1993 Barschel - Mord in Genf?

TV seriály

2018 Lifelines (TV seriál)
2015 Rentnercops (TV seriál)
Sibel & Max (TV seriál)
2014 Koslowski & Haferkamp (TV seriál)
2012 Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
Die Daltons von Büdringhausen (E16)
Die Moorhexe (E15)
Napoleons Klo (E14)
další epizody (9)
2011 Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
Der Terminator aus Ulan Bator (E07)
Gemopst (E06)
Durch die Blume (E05)
další epizody (7)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2009 Der Lehrer (TV seriál)
2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
2005 Axel! wills wissen (TV seriál)
LiebesLeben (TV seriál)
Pastewka (TV seriál)
2004 Ina & Leo (TV seriál)
Meine schönsten Jahre (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2000 Na plný plyn (TV seriál)
1999 Kobra 11 (TV seriál)
Benzín (S03E11)
Přehnaná ctižádost (S03E09)
1997 Die Camper (TV seriál)
Nikola (TV seriál)
Park Hotel Stern (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)
Zwei Partner auf 6 Pfoten (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky