foto

Annazette Chase

  • nar. 18.12.1941 (78 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Hračka
1979 11th Victim (TV film)
Goldie a boxer (TV film)
1977 The Greatest
1976 Sounder, Part 2
1975 Černá pěst
1974 Tirák Turner
1973 The Mack
Zamilovaný advokát
1971 Marriage: Year One (TV film)
1967 Hotel
1966 Chamber of Horrors
Don't Worry, We'll Think of a Title

TV seriály

1979 Benson (TV seriál)
1978 The White Shadow (TV seriál)
1975 Law, The (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
1972 Sanford and Son (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
1966 The Green Hornet (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
1964 Profiles in Courage (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Mr. Novak (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)

Dokumentární

2002 Mackin' Ain't Easy

Host

TV pořady

1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky