foto

Lorna Brown

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Sulphur and White
2019 Terminátor: Temný osud
2018 Mauglí - příběh džungle
Why Hide?
2015 Dáma v dodávce
Taking Stock
2012 Bídníci
Gambit
2008 Lille soldat

TV seriály

2020 Diavoli (TV seriál)
Trying (TV seriál)
We Know the Way Out (E08)
2018 Tisk (TV seriál)
Smrťák (E01)
2017 Ill Behaviour (TV seriál)
2015 Chewing Gum (TV seriál)
2012 Stella (TV seriál)
2007 Outnumbered (TV seriál)
Ronni Ancona & Co. (TV seriál)
The Life and Times of Vivienne Vyle (TV seriál)
2005 ShakespeaRe-Told (TV seriál)
2004 Family Business (TV seriál)
Show Catherine Tateové (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
1994 Anna Lee (TV seriál)
1991 Murder Most Horrid (TV seriál)
1987 French and Saunders (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Divadelní záznam

2014 Medea (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky