foto

Richard Candib

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2012 Downwardly Mobile (TV film)
2006 Untitled Brad Copeland Project (TV film)
2004 Serial Killing 4 Dummys
2003 Crazy Love (TV film)
1999 Falešná láska
1998 Bronx County (TV film)
Carson's Vertical Suburbia (TV film)
1997 Glam
1995 Glory Daze
1994 Cosmic Slop (TV film)
1993 Muž meteor
1992 Já, Američan
1991 Bohatá dívka
Femme Fatale
1990 Muž zvaný Sarge
1989 Nalijme si čistého čaje
1988 Nemůžeš uspěchat lásku

TV seriály

2018 American Woman (TV seriál)
Liberation (E01)
Happy Together (TV seriál)
Let's Work It Out (E03)
Scrubbing (E02)
Pilot (E01)
Rel (TV seriál)
2017 Marlon (TV seriál)
End of the Road (S01E10)
Appropriate Marlon (S01E09)
Coach Marlon (S01E08)
další epizody (10)
Fuller House (TV seriál)
A Tommy Tale (S03E13)
Fast Times at Bayview High (S03E12)
Troller Coaster (S03E11)
další epizody (13)
2016 Crunch Time (TV seriál)
Fuller House (TV seriál)
Happy New Year Baby (S02E13)
Nutcrackers (S02E12)
DJ and Kimmy's High School Reunion (S02E11)
další epizody (26)
2015 Goldbergovi (TV seriál)
Van People (S02E13)
DannyDonnieJoeyJonJordan (S02E10)
2014 Jennifer Falls (TV seriál)
Mulaney (TV seriál)
Goldbergovi (TV seriál)
The Most Handsome Boy on the Planet (S02E09)
2013 Welcome to the Family (TV seriál)
Wendell & Vinnie (TV seriál)
2011 Man Up (TV seriál)
Whitney (TV seriál)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
Bo Fight (S01E10)
You've Got Male (S01E09)
Dave of the Dead (S01E07)
další epizody (6)
2010 Running Wilde (TV seriál)
Průměrňákovi (TV seriál)
Průměrná rodina (S01E24)
Den matek (S01E22)
Finálová čtyřka (S01E19)
další epizody (7)
2009 Průměrňákovi (TV seriál)
Sourozenci (S01E09)
Zranění (S01E07)
Vchodové dveře (S01E06)
další epizody (5)
Samantha Who? (TV seriál)
With This Ring (S02E20)
The First Date (S02E18)
The Sister (S02E16)
další epizody (5)
2008 The Inbetweeners (TV seriál)
First Day (S01E01)
Samantha Who? (TV seriál)
The Family Vacation (S02E09)
The Park (S02E08)
The Ex (S02E06)
další epizody (9)
2007 Samantha Who? (TV seriál)
The Break-Up (S01E09)
The Hypnotherapist (S01E06)
The Wedding (S01E03)
další epizody (5)
2006 My Boys (TV seriál)
The Singles Table (TV seriál)
Arrested Development (TV seriál)
Development Arrested (S03E13)
Exit Strategy (S03E12)
Fakin' It (S03E10)
2005 Arrested Development (TV seriál)
Making a Stand (S03E08)
Mr. F (S03E05)
Forget Me Now (S03E03)
další epizody (11)
2004 Arrested Development (TV seriál)
Afternoon Delight (S02E06)
Good Grief! (S02E04)
The One Where They Build a House (S02E02)
2003 Run of the House (TV seriál)
2002 Family Affair (TV seriál)
2001 S dětmi na krku (TV seriál)
1998 Oh Baby (TV seriál)
1997 The Tony Danza Show (TV seriál)
1996 Život s Rogerem (TV seriál)
1995 Crazy Love (TV seriál)
The Jeff Foxworthy Show (TV seriál)
1993 Missing Persons (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace