foto

Janet Whiteside

  • nar. 10.10.1931
    Birmingham, Anglie, Velká Británie
  • zem. 14.7.2015 (83 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Johnny English se vrací
2010 Burke and Hare
2005 Pýcha a předsudek

TV seriály

2013 Drifters (TV seriál)
2009 Ashes to Ashes (TV seriál)
Found in Soho (S02E01)
2008 Ajťáci (TV seriál)
Bezdomovci jako jsme my (S03E03)
2000 Doctors (TV seriál)
Hearts and Bones (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
1967 Boy Meets Girl (TV seriál)
1966 This Man Craig (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace