foto

Emanuel Fellmer

  • nar. 1986
    Berlin, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Wie ich lernte, bei mir selbst Kind zu sein
2018 Der Bozen-Krimi: Leichte Beute (TV film)
Sprechende Löcher
2017 Hero²
2016 Die Räuber (TV film)
Vítejte u Hartmannů
2015 Jesus Cries
2014 Der Andi ist wieder da (TV film)

TV seriály

2020 Wischen ist Macht (TV seriál)
Muttertag (E15)
Fantasie ist Fantasie (E10)
2019 Soko Vídeň (TV seriál)
Ein Akt der Gewalt (S14E06)
2018 Rentnercops (TV seriál)
Ich war das nicht (S03E10)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Letzter Vorhang (S10E05)
2017 SOKO Wismar (TV seriál)
Lass das mal die Oma machen (S15E02)
2015 Die Kanzlei (TV seriál)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky