foto

Kristian Capalik

  • nar. 3.10.1978 (40 let)
    Sarajevo, Bosna a Hercegovina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Drip
2014 Break Point
2007 Blouznění
2006 Shamelove

TV seriály

2016 Křižovatka smrti (TV seriál)
Captain Cole's Playlist (E03)
2010 Město žen (TV seriál)
Všechny špatné důvody (S01E14)
2004 Lékařské záhady (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace