foto

Kurt Christian

  • nar. 1950
    Hong Kong

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Kluci od vedle
1981 Through the Magic Pyramid (TV film)
1977 Joseph Andrews
Sindibád a Tygří oči
1975 Paper Tiger
1973 Horror Hospital
Zlatá Sindibádova cesta
1972 Papežka Jana
1971 Poslední údolí
1970 Zlomek strachu
1967 Dlouhý souboj
1963 Nine Hours to Rama
1957 Windom's Way

TV seriály

1982 Bring 'Em Back Alive (TV seriál)
1975 Quiller (TV seriál)
1971 The Onedin Line (TV seriál)
1970 Tales of Unease (TV seriál)
1969 Doktor v domě (TV seriál)
ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
1965 The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Redcap (TV seriál)
1959 The Four Just Men (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky