foto

Carl Saxe

  • nar. 5.8.1910
    Cleveland, Ohio, USA
  • zem. 24.4.1999 (88 let)
    Victorville, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Co dál, doktore?
1970 Which Way to the Front?
Ztracený let (TV film)
1968 The Split
1961 All in a Night's Work
1959 Career
Hoši z Filadelfie
Poslední vlak z Gun Hillu
1958 Party Crashers, The
Pirát
1957 Hear Me Good
Omar Khayyam
The Kettles on Old MacDonald's Farm
1956 Desatero přikázání
1954 Executive Suite
Rose Marie
Superman's Peril - a.z.
1953 Jalopy
Off Limits
Private Eyes
Young Bess
1952 Against All Flags
Sailor Beware
Scarlet Angel
1951 Jim Thorpe -- All-American
Operace Pacifik
Rhubarb
The Strip
Week-End with Father
1950 Armored Car Robbery
Cesta bez návratu
Dial 1119
Undercover Girl
1949 Bad Boy
Bojiště
Easy Living
Neptune's Daughter
Samson & Dalila
The Stratton Story
The Threat
Window, The
1948 A Southern Yankee
Chlapec se zelenými vlasy
If You Knew Susie
Race Street
Síla zla
The Three Musketeers
1947 Desperate
High Barbaree
Johnny O'Clock
Killer McCoy
Living in a Big Way
Merton of the Movies
Neporažená
Undercover Maisie
Where There's Life
1946 O.S.S.
1943 Around the World
Pilot #5
Salute to the Marines
The Adventures of a Rookie
Thousands Cheer
1942 Born to Sing
Iceland
The Forest Rangers
1940 Hi-Yo Silver - a.z.
1939 They All Come Out
1938 The Lone Ranger
1937 All-American Sweetheart
1934 Kleopatra

TV seriály

1968 Land of the Giants (TV seriál)
1966 T.H.E. Cat (TV seriál)
1960 The Blue Angels (TV seriál)
1959 21 Beacon Street (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
1958 Peter Gunn (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
1955 Crusader (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
1954 Captain Midnight (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
1950 The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)

Dokumentární

1974 The American Parade (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace