Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

rivah 

všechny recenze uživatele

Kvalitně zvládnutý film s dramatickým vyústění však už dnes tak nezáří. Spíš jen jako ukázka někdejších solidních mravů. ()

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Výborně zvládnuté řemeslo, ale divácky na můj vkus moc odtažité. Boj o nástupnictví ve velké společnosti. Příliš mnoho postav, žádné z nich se tak nedostane pořádného prostoru, především z té emocionální stránky. Hodně ukecané a kariéristické. A taky definitivní důkaz, že můj oblíbenec Robert Wise (přeborník na všechny žánry) měl koule. Hollywoodský biják z klasického období s velkými hvězdami ale totálně bez hudby! Kdo to kdy viděl někde jinde než u evropských novodobých artovek. Je to odvážné, ale na druhou stranu možná i to je jeden z důvodů proč Executive Suite moc nefunguje - film tak hodně ztrácí z té pohlcující tradiční hollywoodské melodramatičnosti, kterou podobné staré filmy potřebují (obzvlášť když nemůžou nabídnout vizuální exteriérovou žranici). William Holden tentokrát moc nezáří, nijak dobře napsaná ani zahraná postava. ()

Reklama

Galerie (44)

Zajímavosti (1)

  • Jeden z mála hollywoodskych filmov, ktorý nemá hudbu k filmu. Úvodné titulky sú doprevádzané zvukmi dopravy. (Michal74)

Reklama

Reklama