foto

Megan Amram

  • nar. 3.9.1987 (32 let)
    Portland, Oregon, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Větší než nebe

TV seriály

2019 Crazy Ex-Girlfriend (TV seriál)
I Need Some Balance (S04E09)
2018 An Emmy for Megan (TV seriál)
2013 Parks and Recreation (TV seriál)
The Cones of Dunshire (S06E09)
2012 Sketchy (TV seriál)
2011 Farma Rak (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Dobré místo (TV seriál)
Pandemonium (S03E12)
Simpsonovi (TV seriál)
Bart vs. Itchy & Scratchy (S30E18)
2018 An Emmy for Megan (TV seriál)
Dobré místo (TV seriál)
Jeremy Bearimy (S03E04)
Burrito (S02E11)
2017 Dobré místo (TV seriál)
Taneční rozhodnutí (S02E02)
Mindy St. Claire (S01E12)
2016 Dobré místo (TV seriál)
Věčný jekot (S01E07)
Silicon Valley (TV seriál)
Prázdné křeslo (S03E05)
2015 Parks and Recreation (TV seriál)
William Henry Harrison (S07E03)
2014 Parks and Recreation (TV seriál)
Flu Season 2 (S06E19)
Anniversaries (S06E14)
2013 Kroll Show (TV seriál)
Parks and Recreation (TV seriál)
Animal Control (S05E18)
2012 Sketchy (TV seriál)
Parks and Recreation (TV seriál)
Ron and Diane (S05E09)
2011 Farma Rak (TV seriál)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)

TV pořady

2018 Oscar 2018 (TV pořad)
2012 2012 MTV Movie Awards (TV pořad)
2011 83. Annual Academy Awards (TV pořad)

Producentská filmografie

Režijní filmografie

TV seriály

2018 An Emmy for Megan (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Join or Die with Craig Ferguson (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky