Reklama

Reklama

Childrens Hospital

(seriál)
USA, (2010–2016), 15 h 55 min (Minutáž: 9–22 min)

Hudba:

Matt Novack

Hrají:

Rob Corddry, Rob Huebel, Ken Marino, Erinn Hayes, Megan Mullally, Michael Cera, Henry Winkler, Lake Bell, Zandy Hartig, Malin Åkerman, Nate Corddry (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(85)

Recenze (5)

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Smíchejte ER, Grey's Anatomy a nespočet dalších seriálu z lékařského prostředí, přidejte černý, rasistický a sexuálně laděný humor, několik zajímavých herců (Michael Cera kupříkladu mluví "hlášení" z tlampačů) a máte tu Childrens' Hospital. Původně 5 minutové webisodky, které se letos (2010) pospojovaly po dvou a započaly druhou sérii pod logem adult swim (Robot Chicken atd.). Ano, není to perla inteligentního humoru a některé scénky přišly "over-the-top" i mně, ale nemůžu si pomoci. Já si ten zvrhlý lékařský sbor Childrens' Hospital zamiloval. EDIT: Po druhé odvysílané sezoně neměním na hodnocení ani ťuk. Příchod Malin Akerman byl skvělým oživením a některé díly byly naprosto famózní. Chutná desetiminutovka, která, doufám, vydrží co nejdéle na obrazovce. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Rob Corddry si pri svojom úmysle vytvoriť paródiu na doktorské seriály zdá sa odhryzol priveľké sústo. Vzhľadom na vynikajúce guest stars skoro v každej časti a vlastne aj mnohých pravidelných účinkujúcich je mi to až ľúto, ale Childrens' Hospital nemá ani dostatočne prekreslené charaktery, ani žiadnu nosnú zápletku a v rámci jednotlivých dielov často len vrství jednu scénku na druhú. V animovanom seriáli by to s podporou kvalitného humoru mohlo fungovať, no až na pár geniálnych momentov asi postrádam Cordryho zmysel pre humor a s pribúdajucimi dielmi sa sledovanie stáva čoraz náročnejším. Takto si zábavu nepredstavujem. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Hlas, který se v každém díle ozývá z rozhlasu, patří Michaelu Cerovi. (Trixx)

Reklama

Reklama