foto

Stanislav Malý

  • nar. 3.4.1933
    Jihlava, Československo
  • zem. 11.12.2019 (86 let)
    Ostrava, Ostrava, Moravskoslezský kraj, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Udělení milosti se zamítá (TV film)
1991 Mládí na prodej (TV film)
1989 Jak překročit Rubikon (TV film)
Skrznaskrz (TV film)
1988 Zemřeš, kdy budeme chtít (TV film)
1987 Nejdelší cesta (TV film)
Smrt z laboratoře (TV film)
1985 Ďáblovy peníze (TV film)
1984 Janek Pětrandočepice
1983 Plamen a dým aneb Tajné lásky a veřejné omyly poštovního úředníka v. v. (TV film)
Únosy bez výkupného (TV film)
1981 Nezralost (TV film)
1978 Farma na konci světa (TV film)
1977 Chuť na rozinky (TV film)
Janovi lidé (TV film)
Měsíční údolí (TV film)
Telefon (TV film)
Čas polomů a štěpů (TV film)
1972 Bitva o Hedviku
1971 Princ Bajaja

TV seriály

1997 Arrowsmith (TV seriál)
1988 Advokát ex offo (TV seriál)
U nás doma (TV seriál)
1985 Logaritmus lásky (TV seriál)
Trochu zvláštní jaro (E01)
1980 Postel s nebesy (TV seriál)
Přátelé Zeleného údolí (TV seriál)
Kamej (E04)
1979 Tybys (TV seriál)
Frgále (E06)
1973 Haldy (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)

Divadelní záznam

2000 Věc Makropulos (divadelní záznam)
1998 Revizor (divadelní záznam)
1989 Antigona (divadelní záznam)
1969 Falkenštejn (divadelní záznam)
1962 Jegor Bulyčov a ti druzí (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky