Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 6 (1977) (série)


Telefon (S06E23)

(epizoda)

Obsahy(1)

Bakalářská mikrokomedie o tom, co všechno se vám může přihodit první den v práci... Mladý ing. Martin Bouda nastupuje do svého prvního zaměstnání, do projekční kanceláře. Humorně naladění kolegové mu připraví několik výzvědných telefonátů, týkajících se jeho osobních a rodinných dat. Fingují třeba závodního lékaře nebo kádrováka. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím proč zrovna tato povídka se tolik odlišuje od ostatních. Asi už se dneska nedozvíme, z jakého důvodu chybí klasický vypravěč, kterým bývá právě hlavní hrdina a naopak se tu objevuje Lenka Termerová jako průvodce povídkou. Nejspíš se tvůrci chtěli odlišit. To že za komunistů fungoval volnější režim mi říká hodně pamětníků, ale tohle je asi už moc i na tu dobu. Kolegové neodhadli míru a přeťápli to. Škoda jen, že Ing. Boudu nenapadlo něco podobného a jménem ředitele všechny hříšníky nepozval do jeho kanceláře...to by byla pomstička. ()

GrooteLulu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

...vypravečka ("rádoby Štěpánka Haničincová") vstupující do děje a komentuje tu naschválnost kolegů, co během směny nic nemají na práci, než volat novému zaměstnanci a utahovat si z něj, až nerozezná pravdu od fikce a vynadá každýmu, kdo mu zavolal - i pravému řediteli ... Topfer to nemá lehký.. ()

Reklama

Reklama