foto

Alexandr Susnin

  • nar. 13.11.1929
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 15.7.2003 (73 let)
    Sankt-Peterburg, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Děrevňa Chljupovo vychodit iz Sojuza
1989 Iz žizni Fjodora Kuzkina
Končina (TV film)
Psy
1988 Vy čjo, staričjo?
1987 Džek Vosmjorkin, amerikaněc
Serebrjanyje struny
Vězučij čelověk
1986 Levša
Tichoje sledstvije
Zával
1984 Karty jsou rozdány
Rebjačij patrul
1983 Nikdy na tebe nezapomenu
Sreď běla dňa
Černá a bílá magie
1982 Ljudmila
Skvoz ogoň
1981 Sto radostěj, ili kniga velikich otkrytij
1980 Ličnoj bezopasnosti ně garantiruju
Signály v mlze
1979 Inženěr Graftio
Molodaja žena
Něskladucha
Pani Marija
Poznávajíc širý svět
1978 Jaroslavna: Královna Francie
Uchoďa - uchodi
Vyznání lásky
1977 Nos (TV film)
Zabit při plnění povinností
1976 20 dnů bez války
Jediná
1975 Hvězda kouzelného štěstí
Polkovnik v otstavke
Prosím o slovo
1974 Carevič Proša
Děň prijoma po ličnym voprosam
1973 Běrega
Sannikovova země
1971 Běh bílé královny
Odvaha
Pablo a Marie
1970 Ugol paděnija
Štěstí pro Annu
1969 Na cestě do Berlína
Razvjazka
1968 Groza nad Běloj
Taškent, město chleba
1967 Mjatěžnaja zastava
Silnyje duchom
Tichaja Oděssa
Zeljonaja kareta
1965 Maskovaný hrdina
Odinočestvo
Pojezd miloserdija
Poka front v oboroně
Pěreklička
Pěrvyj posetitěl
Výstřel Aurory
1964 Burja nad Aziej
1962 Starožil
1961 Dva životy
Pruhovaná plavba
1959 Konec Voroncovovy bandy
Naše dopisovatelka
1958 Děň pěrvyj
1957 Poljuško, pole
1955 Maxim Perepelica
1954 Neklidné mládí
Námořníkův odkaz
Zkouška dospělosti
1953 Na daleké hlídce
Nachlebnik (TV film)
Stěpnyje zori
Tajemný nález
Čest přítele
1950 ...A hvězdy září!
1947 Vesnická učitelka

TV seriály

1988 Žizň Klima Samgina (TV seriál)
1985 Grjaduščemu věku (TV seriál)
1981 V první linii (TV seriál)
1977 Otevřená kniha (TV seriál)
1975 Strogovy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky