foto

Mateusz Rzeźniczak

  • nar. 6.4.1992 (29 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Piłsudski
2018 Monument
2016 Niewinna

TV seriály

2021 Komisarz Mama (TV seriál)
Episode 4 (E04)
2020 Żywioły Saszy - Ogień (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Komisarz Alex (TV seriál)
Skok (S15E08)
2019 Zakochani po uszy (TV seriál)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S13E12)
Episode 11 (S13E11)
Episode 10 (S13E10)
další epizody (10)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Chrzestny (S22E10)
2017 Niania w wielkim mieście (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (10)
Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
další epizody (4)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Czarna peleryna (S17E08)
2016 Powiedz TAK! (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2015 Aż po sufit! (TV seriál)
Jak kumple (E06)
Strażacy (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2014 Lekarze (TV seriál)
Bez tajemnic (S05E09)
2013 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 9 (S07E09)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky