foto

Magdalena Smalara

  • nar. 14.3.1978 (42 let)
    Gdynia, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Zieja
2019 Ikarus. Legenda o Mietku Koszovi
2018 Klér
Zábava, zábava
2017 Pola
2013 Last Minute
2011 Varšavská bitva 1920
Wyjazd integracyjny

TV seriály

2020 Król (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Ludzie i bogowie (TV seriál)
Śmierć i medycyna (E06)
Temné lesy (TV seriál)
Dlouhá cesta domů (E06)
Tvoje sestra je mrtvá (E05)
Co oči nevidí (E04)
další epizody (6)
2019 Pod powierzchnią (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
další epizody (6)
Za marzenia (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
další epizody (5)
Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (12)
2018 Drogi wolności (TV seriál)
Duchy przeszłości (E10)
Kobieta idealna (E06)
Oberwanie chmury (E05)
další epizody (5)
Pod powierzchnią (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
další epizody (6)
2017 Ucho prezesa (TV seriál)
Żeby było, jak było (S01E06)
Druga szansa (TV seriál)
Pętla (S03E03)
Małe, duże kłamstwa (S03E02)
Učitel (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2016 Strażacy (TV seriál)
Bohater roku (S02E08)
Krok przed metą (S02E05)
2015 Skazane (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (4)
Strażacy (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (5)
Krew z krwi (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Rozum i wiara (S17E11)
2014 Lekarze (TV seriál)
Czas na rewolucję (S04E13)
2013 To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Przepis na życie (TV seriál)
Episode 4 (S04E04)
Episode 3 (S04E03)
Episode 2 (S04E02)
2012 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (11)
Czas honoru (TV seriál)
Szczęśliwe miejsce (S05E04)
Koniec i początek (S05E01)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Zabawa (S07E08)
2011 Czas honoru (TV seriál)
Wyprawa do Rzeszy (S04E10)
Niemieckie porachunki (S04E09)
Znak Rosenfarba (S04E07)
další epizody (6)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Zatruta woda (S06E04)
Ogrodnik (S05E13)
Sonata (S05E11)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Sprawiedliwi (TV seriál)
Żegota (E04)
Usta usta (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Skradziona miłość (S04E02)
Zatrute wino (S03E14)
2009 39 i pół (TV seriál)
Don Juan de Darco (S02E02)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)
2006 Oficerowie (TV seriál)
Diagnoza (E07)
2001 Na dobre i na złe (TV seriál)
Przełomowe wyznanie (S03E35)

Host

TV pořady

2017 Saturday Night Live Polska (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky