foto

Soledad O'Brien

  • nar. 19.9.1966 (53 let)
    Saint James, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 El Camino Christmas
2016 Americká reportérka
Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti
Zoolander No. 2
2015 Sedm dní v pekle (TV film)

TV seriály

2019 Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Sliding Van Doors (S04E09)
2018 Zviřátka (TV seriál)
The Trial. (S03E07)
2017 Mr. Robot (TV seriál)
eps3.6_fredrick+tanya.chk (S03E07)
eps3.5_kill-pr0cess.inc (S03E06)
2013 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 3 (S01E03)
1996 The Steve Harvey Show (TV seriál)

Dokumentární

2018 O.J. Simpson: The Lost Confession? (TV film)
2017 Who Shot Biggie & Tupac? (TV film)
2013 Muslims Are Coming!, The

Host

TV pořady

2017 Megyn Kelly Today (TV pořad)
2014 Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
1998 E! Mysteries & Scandals (TV pořad)
1996 Access Hollywood (TV pořad)
1987 CBS This Morning (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace