foto

Julian de la Celle

  • nar. 10.6.1996 (23 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ice Cream in the Cupboard
2016 The Secret of 40

TV seriály

2016 Colony (TV seriál)
Geronimo (S01E05)
2015 Black-ish (TV seriál)
Andre from Marseille (S01E14)
2014 Vražedná práva (TV seriál)
We're Not Friends (S01E05)
The Fosters (TV seriál)
Adoption Day (S01E21)
Metropolis (S01E20)
Don't Let Go (S01E19)
další epizody (8)
2006 Hrdinové (TV seriál)
Ošklivka Betty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace