foto

Johannes Meyer

  • nar. 28.5.1884
    Skodsborg, Dánsko
  • zem. 4.10.1972 (88 let)
    København, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1967 Rudá kápě
1964 Døden kommer til middag
Tine
1963 Hvis lille pige er du?
Støvsugerbanden
1962 Det stod i avisen
1961 Landsbylægen
Ullabella
1960 Flemming og Kvik
1959 Ballade på Bullerborg
1958 Krudt og klunker
Styrmand Karlsen
1955 Blændværk
Tre finder en kro
1954 Hendes store aften
Kongeligt besøg
Sukceskomponisten
1953 Den gamle mølle på Mols
Det gælder livet
Hejrenæs
Min søn Peter
Vi som går køkkenvejen
1952 Avismanden
Det store løb
Husmandstøsen
Ta' Pelle med
To minutter for sent
Vejrhanen
Vi arme syndere
1951 Det sande ansigt
Dorte
Fodboldpræsten
Fra den gamle Købmandsgaard
Mød mig paa Cassiopeia
Som sendt fra himlen
1950 Café Paradis
De røde heste
Historien om Hjortholm
Mosekongen
1948 Hvor er far?
Mens porten var lukket
1947 Mani
Soldaten og Jenny
1945 I gaar og i morgen
1944 Besættelse
Det bødes der for
Det kære København
Mit liv er musik
Otte akkorder
Teatertosset
1943 En pige uden lige
Erik Ejegods pilgrimsfærd
Hans Onsdagsveninde
Mine kære koner
1942 Afsporet
Lykken kommer
1941 Frøken Kirkemus
Gå med mig hjem
Tag det som en mand
Tag til Rønneby Kro
1940 Jeg har elsket og levet
Sommerglæder
Tajuplný hrad
1939 En Lille Tilfældighed
Nordhavets mænd
Skilsmissens børn
1938 Alarm
Under byens tage
1937 Inkognito
Plat eller krone
1936 Giftes - nej tak!
1935 De bør forelske Dem
Rasmines bryllup
1934 Flugten fra millionerne
Lynet
Nøddebo præstegaard
Skaf en Sensation
1933 De blaa drenge
Saa til søs
1925 Pán domu aneb Tyranův pád
1914 Den kulørte slavehandler
Fra Mørke til Lys

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky