foto

Jan Bernard

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Nikdo nelže (studentský film)
1976 Den pro mou lásku

Dokumentární

2014 Československý filmový zázrak (TV seriál)
2010 25 ze šedesátých aneb Československá nová vlna
2009 Zlatá šedesátá (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace