foto

Alexandra Alegren

  • nar. 29.4.1981 (38 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tornado
2018 Dagslända
2016 Galningarna
Vilsen
2015 Bezchybný plán
Podivné nebe
2013 Madness of Many
2012 Hamilton: V zájmu státu

TV seriály

2019 Parterapi (TV seriál)
2018 Advokaten (TV seriál)
Episode 4 (E04)
2017 Gåsmamman (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
další epizody (8)
Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Tage der Angst (E23)
2016 Gåsmamman (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2007 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Den svaga länken (S03E06)
2005 Lasermannen (TV seriál)
2002 Olivia Twist (TV seriál)
1999 Nya tider (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2019 Bror
Tornado
2016 Galningarna

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky