foto

Jessica Grabowsky

  • nar. 8.4.1980 (40 let)
    Siilinjärvi, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Elvis & Onerva
2017 Tom of Finland
2014 Kristuksen morsian (TV film)
Mannerheim kuulee
2013 8-Ball
Taskuparkki
2012 Láska a jiné trable
2011 Eräänä sateisena iltana (TV film)
Georg & Lydia (TV film)
Kam jsme kdysi šli
2010 Metsään
2009 Mun sydän, mun vika (studentský film)
Sininen delfiini

TV seriály

2020 Top Dog (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2019 Ve stínu tajných služeb (TV seriál)
Nečekaní spojenci (E06)
Vražda v Moskvě (E05)
Hození mincí (E02)
další epizody (4)
Sorjonen (TV seriál)
Ihmisen tahra (S03E01)
2018 Jättekiva (TV seriál)
Hämärästi (S01E10)
Sorjonen (TV seriál)
Kolíbka (část druhá) (S02E06)
2016 Ihon alla (TV seriál)
Tapaus Stella Saari (E09)
Tapaus Aarne Lindman (E08)
Tapaus Eveliina Sivenius (E07)
Půlnoční slunce (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (7)
Tjockare än vatten (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2014 Tjockare än vatten (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
2013 #lovemilla (TV seriál)
2012 Elämää suurempaa (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2011 Där vi en gång gått (TV seriál)
2006 Ilonen talo (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1995 Kotikatu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky