foto

Paul Nicholas

  • nar. 3.12.1944 (74 let)
    Peterborough, Cambridgeshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Gridiron UK
Masaryk
2008 Spalující vášeň (TV film)
1989 A Night of Comic Relief 2 (TV film)
1985 Lyrics by Tim Rice
1983 Invitation to the Wedding
Nutcracker
1982 Alicja
1980 The Jazz Singer
1979 World Is Full of Married Men, The
Yesterday's Hero
1978 Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band
1975 Lisztománie
Three for All
Tommy
1974 Stardust
1972 What Became of Jack and Jill?
1971 Slepá hrůza
1970 Cannabis
Die Weibchen

TV seriály

2011 Pointless Celebrities (TV seriál)
2009 Missing (TV seriál)
2008 The Royal Today (TV seriál)
2000 Burnside (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Sunburn (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1989 Challenge Anneka (TV seriál)
1987 Adventures of Spot, The (TV seriál)
Bust (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Just Good Friends (TV seriál)
1980 Lady Killers (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1972 Beyond a Joke (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1968 The Basil Brush Show (TV seriál)
1965 Till Death Us Do Part (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)

Dokumentární

2016 Bowie: The Man Who Changed the World
2008 The Greatest Christmas Comedy Moments (TV film)
2005 Happy Birthday, Peter Pan (TV film)
2003 Comedy Connections (TV seriál)
Greasemania (TV film)
The 100 Greatest Musicals (TV film)
1993 Who's Tommy, the Amazing Journey, The - a.z.
1982 Saturday Superstore (TV seriál)
1955 This Is Your Life (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Good Morning Britain (TV pořad)
2009 Piers Morgan's Life Stories (TV pořad)
2006 The ONE Show (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1988 Comic Relief (TV pořad)
1986 Royal Variety Show, The (TV pořad)
1978 Star Games (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Producentská filmografie

TV pořady

2006 Grease: You're the One That I Want! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace