foto

Ho Chiu Kei

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Qi du xian feng
1994 Possessed
Underground Judgement
1993 Jing hua rou bo jiang jian dang
Miao tan shuang jiao
Ren gui pai dang
Shen tan gan shi lu
1992 Bi gui wan
Vietnamese Lady
1991 The Angels
1988 Meng gui zhou
Scorpion Thunderbolt
1987 Si da tian wang
1985 Huang jia da zei
Kong woo liu duen
The Dancing Warrior
Výcvik 36. komnaty
1984 Eight Diagram Pole Fighter
Ninja
Wang zi cheng chong
1983 Chang jen men
Ma tou
Shaolin and Wu Tang
Tui xiu tan chang
Vítězové a hříšníci
1982 Heng sao yu dan dang
Mo deng za chai
Yu mao san xi jin mao shu
1981 Bing xue qing guan ying xiong dan
Nan bei shi wang
Shen jing da xia
The Martial Club
The Sweet and Sour Cops
Xie ying wu
Xue men ying zhao
1980 A Deadly Secret
Absolute Monarch
Carry on Wise Guy
Gigant Shaolinu
Král kung-fu
Mistr úderu
Návrat do 36. komnaty Shaolinu
The Star, the Rogue & the Kung Fu Kid
The Young Avenger
1979 Diao qin shuang jue
He quan
Lamač kostí 2
Liu he qian shou
Lámači kostí
Mao shan jiang shi quan
Rošťák He
Si dai bo quan
Ten, který láme kosti opět bojuje
Tian cai gong fu
Tou du lai ke
Two Wonderous Tigers
Zhu zai xie lei
Šikmooký, buď ve střehu!
Železná pěst orlího drápu
1978 Guo jiang long du chuang hu xue
Hei mu
Hrdinové z východu
Nan yang tang ren jie
Tang lang
Za ma
1977 Si da men pai
1975 Long zheng hu dou jing wu hun
Rou pu tuan
1973 Da xu hai
Gan jin sha jue
Hei bao
Meng hu xia shan
Nu ying xiong fei che duo bao
Shuang long chu hai
Shuang mian nu sha xing
Si dui tou
Tie han
1972 E hu kuang long
Pi li quan
Qun ying hui
The Brothers
1971 Dao Bu Liu Ren
Dotek zenu
Feng Fei Fei

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace