foto

Philip Kenneally

  • nar. 8.12.1914
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 14.12.1998 (84 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 House Made of Dawn
1977 Generál MacArthur
1976 Harry a Walter jedou do New Yorku
Velká loupež ve firmě Brinks (TV film)
1975 Gone with the West
1974 Garden of the Dead
Manhunter (TV film)
1973 Deadhead Miles
Trpasličí gang
Černá výprava
1970 Malý velký muž
1965 Přelud
1961 Dead to the World
1960 Pretty Boy Floyd
1956 Fright
1953 Muž na laně

TV seriály

1977 The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1971 Bearcats! (TV seriál)
Cade's County (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
1969 The Young Lawyers (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1963 The Doctors (TV seriál)
1961 Tallahassee 7000 (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Buick-Electra Playhouse (TV seriál)
1957 Captain David Grief (TV seriál)
1956 Chevron Hall of Stars (TV seriál)
1955 Star Tonight (TV seriál)
1954 Inner Sanctum (TV seriál)
1950 Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1949 Man Against Crime (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky