foto

Peter Sikorski

  • nar. 1979
    Warendorf, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Charlieho andílci
Kommissar Dupin - Bretonische Geheimnisse (TV film)
2015 Nach dem Regen
Vichr 2
2014 Polizeiruf 110 - Abwärts (TV film)
2012 Bankraub für Anfänger (TV film)
Místo činu: Holky na odpis (TV film)
Tatort: Die Ballade von Cenk und Valerie (TV film)
2004 00 (studentský film)
Tatort - Todesbande (TV film)

TV seriály

2020 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Geisterjagd (S11E22)
2019 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Trompetenbauer (S19E05)
2018 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Berufung (S04E35)
SOKO Wismar (TV seriál)
Der wie ein Wolf tanzt (S15E27)
2017 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Dienstschluss (S17E02)
2014 Die Familiendetektivin (TV seriál)
2013 Kripo Holstein - Mord und Meer (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Beste Freunde (S10E22)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Teufel im Himmelreich (S12E18)
2012 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Nachtschicht (S04E10)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Blinder Eifer (S15E20)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Dokumentární

2018 Die Hälfte der Welt gehört uns - Als Frauen das Wahlrecht erkämpften (TV film)

Host

TV pořady

2004 KiKA LIVE (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky